27 de jul. 2015

Avicii Tomorrowland 2015

Un dels sets més destacats del primer dia del festival va ser el d'Avicii, qui va oferir un set on predominava el Progressive House, amb algunes pistes Electro i fins i tot una mica de Deep House.
La selecció dels temes la vaig trobar perfecta, però les mescles només van ser correctes. Res destacable ni per bé ni per malament.

Tracklist (hi trobareu àudios)

Avicii va iniciar el seu set amb una intro que combinava les melodies de Levels, Wake Me Up i Waiting For Love, que va ser la primera cançó que va punxar. Després va arribar Broken Arrows, una de les cançons que formaran part de Stories, el segon àlbum, i que ja havia estrenat al seu podcast. La següent cançó que el suec va punxar va ser Lovers on The Sun, de David Guetta i Sam Martin, co-composada i co-produïda per ell. Tot seguit va arribar la remescla que Gemini va fer a Love Me Again de John Newman, que va combinar amb Snake de Blasterjaxx en un mashup. Després va tornar a punxar una cançó seva: Addicted To You en la versió Avicii By Avicii; que va enllaçar amb Get Down 2 Get Up de Mat Zo i The Knocks. A continuació va fer sonar un altre dels temes de Stories: Heaven. I després Turn Back The Time de Subfocus, que va combinar amb You Make Me, primer en la versió original inclosa a True, i després amb la remescla de Throttle. Avicii va seguir la seva actuació amb Stay With You (una cançó que no ha estat llançada) i The Nights.
El set d'Avicii seguia amb Maple de WasteLand, Here We Go de Hard Rock Sofa i un mashup entre Blessed i la remescla que va fer de Rapture de Nadia Ali. Després va venir Tear it Down de The Aston Shuffle amb les remescles de NEW_ID i a continuació un habitual dels sets d'Avicii: el mashup entre Superlove i Say My Name de Florence + The Machine.
Durant la segona meitat del set la majoria del que Avicii va punxar va ser música seva: Seek Bromance, Dear Boy, The Days i I Could Be The One. La majoria, però no tota: després arribava Somebody To Love de Mr. Belt & Wezol amb Freejack, que en les darreres setmanes ha estat una habitual en els sets del DJ i productor suec encara que no sigui del gènere que sol punxar. De fet va ser la únic producció Deep / Future de la seva actuació. Va seguir amb  la remescla que ha fet de Insomnia de Faithless, publicada molt recentment; i amb la remescla de Firebeatz a The Party de Joe Stone.
Va acabar amb tres IDs, molt possiblement seves, i el seu èxit més gran: Wake Me Up, que va combinar amb l'instrumental de Hold On de Henrik B durant la segona estrofa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada