4 de febr. 2015

Truffle Butter, també serà single de The Pinkprint??

Fa unes hores Nicki Minaj ha penjat al seu canal de Youtube / VEVO els àudios oficials de les dos cançons que ja vam saber que serien llançades com a senzills: Feeling Myself ( Més Hip-Hop) i The Night Still Young (Més pop). Serien llançades alhora perquè les ràdios puguessin triar quina cançó emetre, cosa bastant freqüent.
La notícia és que també ha penjat l'àudio de un tercer tema, anomenat Truffle Butter, que només s'inclou a la edició especial i que compta amb la col·laboració dels rapers Lil' Wayne i Drake, que ja van col·laborar a Only.
Això vol dir que les ràdios tindran una tercera opció? Truffle Butter és una combinació molt interessant de Hip-Hop amb tocs Deep House, però no crec que tingui possibilitats d'èxits, com sí que ho pot fer la col·laboració amb Beyoncé, Feeling Myself, encara que no sigui tan bona com podríem esperar. Però la que jo us recomano moltíssim que escolteu és The Night is Still Young, la meva preferida de les tres i la que té més possibilitats de triunfar, almenys fora dels Estats Units on el Hip-Hop s'escolta molt menys.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada