9 de febr. 2015

Totes les actuacions dels Grammys

The 2015 Grammys: Best and Worst MomentsMés notícies relacionades amb els Grammys, en aquest cas parlem de les actuacions; entre les quals les d'Ariana Grande, Katy Perry, Lady Gaga i Rihanna.

Comencem per Ed Sheeran, que va cantar Thinking Out Loud. Vocalment no hi ha res criticable, i no hi ha res espectacular en la posada en escena. El que sí que és criticable és que Ed Sheeran ja havia cantat aquesta mateixa cançó en molts events amb la mateixa posada en escena.



A més Ed Sheeran també va pujar a l'escenari acompanyant la banda ELO per interpretar Evil Woman.



La següent actuació que comentaré és la de Lady Gaga i Tony Bennett, que van cantar Cheek To Cheek. Feia molts anys que no hi havia ninguna actuació Jazz als Grammys, però tampoc hi ha hagut cap estrella pop que s'hagi atrevit a cantar aquest gènere.



Seguim amb  Adam Levine de Maroon 5 i Gwen Stefani qua van interpretar el duet My Heart is Open, inclosa al darrer disc de la banda de Levine: V.



Jessie J també va compartir escenari amb Tom Jones per fer versionar You've Lost that Lovin' Feeling, original de Barry Mann i Cynthia Will.



També va actuar Eric Church, que va interpretar Give Me Back My Hometown.



Pharrell va interpretar  el seu èxit Happy arriscant-se molt, i en la meva opinió va sortir perdent. A l'escenari el va acompanyar el pianista Lang Lang.




La banda de Rock ACDC també va actuar a la gala.



Ariana Grande va actuar per primer cop als Grammys i no va decepcionar. Al contrari del que tots esperàvem va interpretar Just a Little of Your Heart acompanyada de corda fregada i un piano.
La majoria de gent esperava que cantés el seu recentment estrenat senzill: One Last Time.



Kanye West també va actuar a la gala: va interpretar el seu darrer single: Only One.



John Legend i Common van interpretar Glory, el seu senzill conjunt per al Banda Sonora de la pel·lícula Selma.



Madonna també va actuar a la gala. Va cantar Living for Love, el seu darrer senzill.



Miranda Lambert va interpretar Little Red Wagon.



Juanes va fer la única actuació en castellà de la gala cantant el seu senzill Juntos.



Usher també va actuar a la gala. Van interpretar If it's Magic, un cover de Stevie Wonder, qui també va fer una petita aparició a l'escenari.



Arribem per fi a l'actuació de Katy Perry, que com ja sabíem va cantar cantar la balada By The Grace of God. Pel que fa a l'escenografia, va comptar amb un joc d'ombres a darrera.



Un dels artistes revelació del moment, Hozier, també va cantar el èxit Take Me To Church acompanyat d'Annie Lenox.



Sia va intepretar (D'esquenes) Chandelier, acompanyada de la ballarina Maddie Ziegler (La del videoclip) i Kristen Wig, totes amb la perruca característica.



Brandy Clark i Dwight Yokoam van interpretar Hold My Hand.



Rihanna va pujar a l'escenari amb Kanye West i Paul McCartney per intepretar FourFiveSeconds, el primer senzill del proper àlbum de la cantant de Barbados, que serà el vuitè de la seva carrera.



Sam Smith, el gran guanyador de la nit, també va actuar. Va cantar Stay With me al costat de Mary J. Blidge.



Acabem amb Beyoncé, que va cantar el clàssic del Gospel Take My Hand, Precious Lord acompanyada d'un cor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada