2 de febr. 2015

Actuació de Katy Perry a la Superbowl

Anit es va celebrar a Phoenix la Superbowl, on a la mitja part hi va actuar Katy Perry, acompanyada per Lenny Kravitz i Missy Elliott. La cantant americana va fer una posada en escena espectacular, molt més del que ens podríem esperar.



Katy Perry va començar interpretant Roar, primer senzill de Prism, pujada sobre un tigre mecànic.



A continuació va cantar Dark Horse, també de Prism, sobre un taulell d'escacs, acompanyada dels ballarins que anaven vestits de les fitxes.



La tercera cançó que va cantar va ser I Kissed A girl, a duet amb Lenny Kravitz, qui també tocava la guitarra. És la única cançó que va interpretar del seu àlbum debut One of The Boys. Mentres cantaven I Kissed a Girl van apareixer flames sobre l'escenari.



Després l'escenari es va tornar una illa, i Katy Perry va cantar Teenage Dream i California Gurls, totes dues de l'àlbum Teenage Dream, acompanyada de diversos ballarins, entre els que n'hi havia disfressats de Tauró, de palmera i de pilota de platja, encara que també n'hi havien que anaven vestits normal.
En aquesta part de l'actuació va reprendre l'estetica colorista del disc, que ha estat criticada per ser massa infantil.



Tot seguit va pujar a l'escenari la rapera Missy Elliott que va fer un medley amb algunes de les seves cançons.



Katy Perry va finalitzar amb Firework, on va volar per l'escenari amb una estrella.







ACTUALITZAT: Finalment he trobat un  acceptable vídeo de l'actuació completa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada