9 de febr. 2015

Comentari dels Grammys + Fotos

Grammys 2015: And the Winners Are ...Seguim parlant dels Grammys, i es que la gala dels premis més importants del món de la música no són per menys.

El gran guanyador de la nit va ser Sam Smith, que es va emportar quatre grans premis: Artista revelació, Millor àlbum Pop, Gravació de l'any i cançó de l'any. En la meva opinió el premi a artista revelació és merescudíssim, però els altres no tant.
Tampoc es pot queixar Pharrel que va guanyar el premi a millor cançó solista pop i millor solista video per Happy, que no crec que mereixi de cap de les maneres, i molt menys superant a cançons com Chandelier (Que era la única que també competia en totes dues categories). L'altre premi que Pharrell va robar a Beyoncé guanyar és el de millor àlbum R&B, on també crec que hi havien aspirants que el mereixien més, encara que no ho trobo tan desencertat com els altres premis que es va emportar el cantant americà.

La gran sorpresa de la nit la va protagonitzar Beyoncé, que encara que no es va emportar els premis a millor cançó R&B i millor interpretació R&B, no va guanyar el premi a àlbum de l'any que tothom donava per fet que guanyaria. Tampoc va guanyar el premi a millor àlbum R&B. Mereixia Beyoncé haver guanyat més premis? en la meva opinió no, però crec que Beyoncé mereixia més el premi que els guanyadors. A més el jurat dels Grammys sol premiar molt a Beyoncé.

El premi d'àlbum de l'any va anar a mans de Beck i el seu Morning Phase, que també va guanyar el premi a millor àlbum Rock. El premi a millor cançó Rock va anar a mans de Paramore per It Ain't Fun.

En el pop, pocs premis ens queden per parlar. El premi a millor col·laboració és per Say Something de A Great Big World i Christina Aguilera.

Pel que fa  a la música electrònica, el premi a millor cançó és per Rather Be, millor disc per Sire d'Aphex Twin i millor remescla la que va fer Tiesto d'All of Me de John Legend. Els Clean Bandit i Tiesto mereixen aquest premi, encara que per mi hi havia originals i remescles molt millors. A veure quan li arriba el Grammy a Avicii.... Pel que fa a millor àlbum és un estil dins la música electrònica que no m'acaba de convencer.

Al Hip-Hop Eminem va emportar-se el premi a mi millor àlbum d'aquest gènere per The Marshall Matters LP 2 i millor col·laboració rapejada/cantada per The Monster amb Rihanna. El premi a millor cançó va anar a i de Kendrick Lamar.

Pel que fa als premis relatius a les Bandes Sonores, Frozen va guanyar el premi a millor disc i Let it Go a millor cançó.

Tampoc es va quedar sense Grammy Lady Gaga, que va guanyar el premi a millor àlbum pop tradicional per Cheek To Cheek, el seu àlbum conjunt amb Tony Bennett. És el seu sisè Grammy.

La que sí que es va quedar sense Grammy va ser Katy Perry, a qui any rere any se li segueix resistint encara que sempre està nominada a alguna categoria gran. Taylor Swift també s'ha quedat sense guardó, però segur que a la propera edició en guanyarà algun per 1989 i Blank Space i els futurs singles de l'àlbum. Nicki Minaj també s'ha quedat sense premi, però li passa el mateix que a Taylor Swift.

Fotos de l'àlfombra roja i la gala


  
Sam Smith
Charli XCX
Ariana Grande

Katy Perry



Usher i Chris Brown

Katy Perry i Miley Cyrus
Lady Gaga i Tony Bennett
Nicki Minaj
Sia
Jessie J

Beyoncé
  
Taylor Swift                              Rihanna          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada