9 de nov. 2014

Lady Gaga - Artrave: The ARTPOP ball Tour Barcelona

Ahir a la nit Lady Gaga va portar el seu Artrave a Barcelona, més concretament al Palau Sant Jordi, i la veritat és que no va decepcionar a ningú desrpés de dos hores i mitja de concert molt intenses.








Puntualment a les 20:15 va apareixer sobre l'escenari Breedlove, el primer dels dos teloners que actuarien abans que Gaga.
Breedlove va interpretar alguns dels temes del seu EP debut, anomenat The Magic Monaday, al costat del DJ Chew Fu.
No va ser res excepcional, però tampoc no va estar malament

El que sí que va estar malament en la meva opinió va ser l'actuació de Lady Starlight: la segona telonera, amb un set repetitiu, monòton, avorrit i gens melòdic.

Però a les 22:00 va desapareixer el teló i va apareixer Lady Gaga interpretant Artpop. Tot seguit va cantar G.U.Y i Donatella, i tot seguit va produir-se el primer dels nombrosos canvis de vestuari.
Va apareixer amb el Seahsell Bikini i va intepretar Venus, i mentres cantava aquest tema a l'escenari van apareixer una espècie de flors gegants. Just al finalitzar Venus, un fan li va tirar una camisa de quadres amb ARTPOP escrit al darrera i se la va posar mentre cantava Manicure. També mentre la cantava es va tirar al públic fent Crowd Surfing

Després va venir un segon canvi de vestuari i quan va tornar a l'escenari va interpretar dos dels seus primers èxits: Poker Face i Just Dance. A continuació va venir Telephone i després Partynauseous, una cançó que (Encara) no té versió d'estudi i pertant no ha sortit. De moment només l'ha cantat durant aquesta gira.

Després d'un altre canvi de vestuari, Lady Gaga va interpretar Paparazzi. Durant la següent cançó, que va ser Do What U Want, es va seure a una mà que va
elevar-se per sobre de l'escenari.


A continuació un dels moments a destacar de la nit: quan Gaga es va seure al piano i va interpretar les balades Dope i You and I. Quan va acabar de cantar la llegir la carta que un fan va tirar a l'escenari. Un cop va acabar de llegir la carta, va convidar al fan que l'havia escrit a l'escenari, mentre versionava What's Up, original de la banda 4 Non Blondes.
Mentrestant, alguns fans li van tirar més roba, i Gaga se la va posar. Per acabar la part de piano, va cantar una versió acústica de Born This Way.

Durant el següent canvi de vestuari van sonar seguits els tres raps de Jewels & Drugs (Originalment interpretats per T.I, Too Short i Twista) seguits i va apareixer just a temps per cantar la seva part.
Després va cantar acapella la tornada de The Edge Of Glory i va
interpretar Judas, que va enllaçar amb Aura.
Tot seguit van venir Sex Dreams, Mary Jane Holland, i Alenjandro, on va canviar un Ale Alejandro de la cançó per Barce Barcelona.

Després d'un altre canvi d'escenari va apareixer exactament igual que al vídeo de Bang Bang, una de les cançons que s'inclou a Cheek To Cheek, el seu àlbum jazz conjunt amb Tony Bennett, i la va interpretar. Quan va acabar amb Bang Bang va fer el polèmic canvi de vestuari sobre l'escenari, i la veritat és que tampoc calia tanta polèmica.

La següent cançó va ser la que ara per ara és el seu èxit més gran: Bad Romance, després van venir Applause i Swine.
Al cap de bastanta estona, Gaga va tornar a apareixer a l'escenari per cantar Gypsy, la cançó amb la que tancaria el concert.



Les cançons ordenades per àlbum.
The Fame: Just Dance, Poker Face i Paparazzi.
The Fame Monster: Bad Romance, Telephone i Alejandro
Born This Way: Born This Way, The Edge Of Glory i Judas
ARTPOP: Totes les cançons del disc, menys Fashion
Cheek to Cheek: Bang Bang








1 comentari:

  1. gràcies per la crónica!! molt interessant!!!
    segur que vas disfrutar..... a veure què tal la próxima

    ResponElimina