16 de nov. 2014

Crítica: Banda sonora de l'Ocell ed la Revolta part 1

The Hunger Games_ Mockingjay - Part 1 (Original Motion Picture Soundtrack) [2014] - 1200x1200El divendres que ve es començarà a projectar als cinemes Els Jocs de La Fam: L'ocell de la Revolta (Part 1) però ja hem pogut escoltar la seva Banda Sonora.
En aquest disc hi trobareu molta música nova de Lorde. Concretament 4 interpretades per ella més alguna més que ha composat la Neozelandesa, però que no canta ella.

El disc comença amb Meltdown, una col·laboració de molts artistes: Stromae, Lorde, Pusha-T , Q Tip i Haim. Meltdown combina Elctropop i Hip-Hop de forma excel·lent. També he de destacar la producció d'aquest tema.
La segona pista és Dead Air, interpretada per CHVRCHES. Després ve Scream My Name, de Tove Lo, una de les cançons que més m'han agradat del disc.
La quarta cançó del disc és Kingdom, una balada interpretada per Charli XCX amb la col·laboració de Simon Le Bon.
La cinquena pista del disc és All My Love, la cançó que més ganes tenia d'escoltar, una producció dels Major Lazer amb la veu d'Ariana Grande, i la veritat és que no m'ha decepcionat en absolut. La producció és plena dels sons estridents i exòtics acracterístics de Major Lazer.
Després ve Lost Souls de Raury, un tema obscur i amb una producció minimalista. La següent cançó és Yellow Flicker Beat, de Lorde, que és la cançó principal de la pel·lícula. La vuitena pista és The Leap, cantada per Tinashe, molt insulsa. Després ve Original Beast, interpretada per Graces, amb molta percussió i alguns moments amb tocs Reggae. La següent pista és una remescla del Yellow Flicker Beat de Lorde feta per Kanye West demostrant la seva vessant com a productor, encara que estem més acostumats a la seva faceta com a raper,
La dotzena cançó és animal de XOV. El principi segurament us recordarà a You Make Me d'Avicii.
Les darreres cançons del disc són This is Not aGame de The Chemical Brothers i Miguel i Ladder Song. una balada de Lorde.

La pregunta que moltes vegades em faig és: Realment són necessaries 14 cançons per la banda sonora una pel·lícula, quan després més de la meitat no hi apareixen? Per mi la resposta és no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada