19 d’oct. 2014

Resultats dels 100% Musica Awards

 Ja coneixem els resultats de l'enquesta que us vaig passar fa uns dies per escollir les millors cançons del darrer any, és a dir entre 1 d'Octubre de 2013 fins a 1 d'Octubre de 2014.





Comencem pels premis petits, com el premi a millor tema instrumental va a mans de Deorro i el seu Five Hours, que ha guanyat amb un 41% dels vostres vots.



El segon guanyador és Ed Sheeran i la balada All of The Stars, que ha guanyat el premi a millor cançó d'una pel·lícula amb un 28% dels vots i per molt poca diferència a Sia i el seu Elastic Heart.



El premi a millor reversió ha anat a mans de Cedric Gervais, per la nova versió que va fer de l'Adore You de Miley Cyrus. Ha guanyat amb un 30% dels vots, amb poca diferència respecta al Keep Moving de Sultan & Ned Shepard.



El premi a artista revelació és per Ariana Grande, que aquest any ha saltat a la fama com a intèrpret amb l'àlbum My Everything i cançons com Problem i Break Free. Realment creieu que és mereix aquest premi, perquè ha guanyat amb el 79% dels vots.

Els qui han guanyat amb encara més diferència són els Amelie amb I Don't Wanna Take it Slow, que han guanyat el premi a millor cançó catalana amb un 93% dels vots. Aquesta és la primera cançó en anglès de la formació.



Pel que fa el premi a millor col·laboració l'ha guanyat el trio format per Jessie J, Ariana Grande i Nicki Minaj, que amb Bang Bang han guanyat amb un 46% dels vots, amb poca diferència respecte a Can't Remember to Forget You de Shakira i Rihanna.



Comencem amb els premis gèneres amb el premi a una categoria que hem anomenat Millor Cançó d'altres Gèneres. L'ha guanyat She Came To Give it To You d'Usher i Nicki Minaj, el nostre actual número, amb 66,6% dels vots.



Seguim amb el premi a millor cançó Deep House, que va a la remescla de Robin Schulz al Waves, original de Mr. Probz, guanyadors amb el 28% dels vots.



El premi a millor cançó Electro House ha anat a les mans de Nicky Romero amb la veu d'Anouk i el seu Feet On The Ground, que han guanyat també amb un 28% dels vots.



The Monster, d'Eminem i Rihanna ha guanyat el premi a millor cançó Hip Hop amb exactament el 50% dels vots.



Sander Van Doorn, DVBBS, Martin Garrix i la vocalista Aleesia s'emporten el un 26% dels vots i el premi a millor cançó Progressive House per Gold Skies.



El premi a la millor cançó Electropop és per Human, dels Krewella amb un 26% dels vostres vots.



Ens apropem al final... El premi a millor cançó pop és per Sia amb Chandelier i una tercera part dels vots: un 33%.



Al premi a millor remescla hem decidit fer una excepció, hem premiat un àlbum enlloc d'un sol remix. L'àlbum és True (Avicii by Avicii), on el DJ remesclava totes les cançons del True, amb un toc més electrònic i menys country,

I finalment, el premi a millor cançó és per la balada Dope de Lady Gaga, que ha guanyat amb un 26% dels vots i molt poca diferència respecte a Gold Skies.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada