7 d’ag. 2022

Remescles 7/8

Aquesta setmana toca comentar noves versions de cançons de Beyoncé. Charli XCX amb Tiësto, The Weeknd, Avicii i OneRepublic.

OneRepublic estrenaven fa un parell de dies la versió acústica del seu èxit I Ain't Worried. Aquesta cançó, publicada com a part de la banda sonora de Top Gun Maverick s'ha convertit en una de les cançons de pop anglòfon més escoltades aquest estiu.


The Weeknd segueix promocionant el seu últim àlbum Dawn FM amb una nova versió de Dawn FM en què s'hi afegeix Summer Walker.

Aquesta setmana hem pogut escoltar la primera remescla oficial per a Hot in It de Tiësto i Charli XCX, signada pel mateix DJ/productor neerlandès. No és el primer cop que Tiësto remescla un dels seus propis senzills, fa uns mesos va fer el mateix amb la seva col·laboració amb Ava Max, The Motto. 


Una setmana més Vicious Recordings publica remescles per a senzills del seu catàleg com a celebració del seu 30è aniversari. Després de dues noves remescles per a My Feelings For You, aquesta setmana arribava una nova remescla a un altre dels primers llançaments del suec: Street Dancer. Aquesta remescla, signada pel productor australià Sgt slick converteix Street Dancer en una fusió explosiva de house i música disco que sona molt bé. Fins i tot diria que sona millor que l'original.

Per acabar tenim l'EP amb les remescles oficials de Break My Soul, el senzill amb què Beyoncé presenta el seu nou àlbum Renaissance.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada