6 d’ag. 2022

Novetats 6/8

Tokischa, Feid i Kaaze han estrenat nova música aquest cap de setmana.

Si Te La Encuentras Por Ahí és la nova proposta de Feid, un reggaeton mid-tempo melancòlic que segueix totalment en la línia dels seus anteriors senzills. No és una mala cançó, però sí que trobo que el fet que sigui tan semblant als seus dos anteriors senzills Ferxo100 i Normal a nivell temàtic i pel que fa a la produció fan que no llueixi tant com ho podria haver fet en un altre context. 


Tot feia pensar que el proper llançament de Tokischa seria la seva col·laboració amb Anuel AA que fa mesos que van avançar a Tiktok, però finalment no ha estat així. Ahir arribava a les plataformes digitals Hola, el nou senzill de la dominicana en col·laboració amb Eladio Carrion. Tot i que no m'he entusiasmat particularment, és una proposta bastant diferent a la resta de cançons de Tokischa: d'una banda pel fet que sigui un trap i no un dembow i de l'altra per la lletra de desamor.

Kaaze també estrenava ahir la seva nova producció Paradise, una cançó progressive house correcta però que pot acabar perduda entre infinitat de senzills d'aquest estil amb un so molt similar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada