10 de des. 2021

J Balvin reedita el seu últim disc

Fa unes hores ha arribat a totes les plataformes digitals l'edició deluxe de Jose, el treball discogràfic més recent de J Balvin. Aquesta nova edició del disc inclou un total de 31 pistes, set més que les de la versió original publicada el 10 de setembre. 

L'única cançó inèdita que inclou aquesta nova edició de Jose  s'anomena Ego, i, la veritat, em sembla molt millor que la gran majoria del disc. Comença amb un so bastant calmat, però a la segona meitat es transforma en una pista de reggaeton bastant potent. La producció de la cançó, que signa Michael Brun, em sembla remarcablement bona. La principal crítica que li faig a Eco és que, com que és tan curta, té aquest canvi d'estil radical a la meitat i acaba de manera bastant abrupta, sembla que es talli a la meitat i que encara en falti un tros. També trobem a la versió deluxe del disc Tu Veneno i Ma G, dos senzills que J Balvin va estrenar a principis d'any i que, per alguna raó no van formar part de l'edició estàndard del disc.

La resta de pistes que conté són remescles de les cançons que ja coneixiem i ue formen part de la versió original: d'una banda tenim el remix de F40 amb Arcángel. Cosa una mica irònica, si tenim en compte que Balvin ha estrenat el videoclip de la cançó precisament avui, i és el de la versió original i en solitari i no el de la remescla. De l'altra, tenim tres remescles per a In Da Getto, produïts per Chris Lorenzo, Henry Fong i The Martinez Bros respectivament. La veritat és que tenia moltes ganes que treiessin remescles oficials per a aquesta cançó, i ja no pensava que anessin a sortir, però cap de les tres m'ha fet el pes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada