29 de des. 2021

Alesso i Katy Perry estrenen When I'm Gone

Fa pocs minuts arribava a les plataformes digitals la que segurament serà l'última novetat que comentarem enguany: When I'm Gone, d'Alesso amb Katy Perry. Les primeres funcions de l'espectacle de la cantant californiana a Las Vegas, que es dirà Play, tindran lloc aquesta setmana, per tant aquesta cançó arriba just a temps perque la cançó i els concerts es promocionin mútuament. O simplement, que tingui una cançó nova a cantar.
Des que van anunciar aquest senzill fa poc més d'una setmana, tenia moltes ganes de poder-lo escoltar, no només pel fet que és la primera cançó original de Katy Perry en més d'un any, sinó perquè pensava que en una col·laboració amb Alesso podrien presentar alguna cosa força interessant. I la veritat és que When I'm Gone no és una cançó que soni malament, però sí que és una cançó dance tan previsible i bàsica, que podria haver fet qualsevol productor de música dance amb una vocalista anònima. Tan genèrica que tinc la sensació que ja l'he sentit mil cops i que ja m'avorreix els primers cop que l'escolto.


Crec que tots els fans de la música electrònica ens podem posar dàcord en que la consistència i la qualitat dels primers èxits d'Alesso ja fa anys que no els podem trobar en els llançaments del músic suec. Però crec que també ens podem posar d'acord en que això no vol dir que Alesso no hagi presentat unes quantes produccions més que encertades en els últims anys, encara que sigui amagades entre altres de bastant avorrides. I malgrat que Katy Perry ja no té la repercussió que va tenir durant les etapes de Teenage Dream i Prism, sens dubte, és l'artista més coneguda que Alesso ha tingut mai com a cantant convidada, així que m'esperava que, ni que només fos per això, la seva col·laboració oferiria alguna cosa bastant més interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada