20 d’ag. 2014

Videoclips: 20/8

Avui fa diversos dies que no ens posem a repassar videoclips, pel que sen's n'acumulen bastants, alguns de realment excel·ents.



Comencem amb una mica de Deep House del bo. És el que ens porta Mike Mago amb la vocal de les Dragonette. El videoclip mostra una noia ballant amb les seves respectives ombres. Tant el video cmo la cançó són bastant originals i valen la pena.




No ens d'aquest gènere, actualment tan de moda, perquè també té video el nou senzill d'Oliver Heldens, anomenat Koala.





Ara toca repassar el videoclip del més nou d'Ariana Grande, amb el DJ Alemany Zedd. El videoclip  i la cançó estan bastant bé, així que us la recomano molt. Aixó sí, aquí hi ha la part subvencionada per certa popularíssima marca d'auriculars... La cançó s'inclourà al disc My Everything, que sortirà en pocs dies.




El video del que us parlo ara és el més treballat de tots. És tracta del de Black Window, la fusió de Rita Ora i Iggy Azalea. L'anterior video de la rapera, Fancy, va agradar molt així que ha decidit repetir amb Director X a la direcció del vide, que a part d'aquest i de Fancy, és el director de molts altres videos icònics.

 


També ja té video el més nou de Chris Brown, ni més ni menys que amb Usher i Rick Ross, a New Flame, el nou senzill d'X proper disc del cantant americà que després de diversos retrassos, sembla que arribarà el dia 16 de Setembre.



També presenta nou video David Guetta, Lovers on the Sun, que compta amb la veu de Sam Martin. Ejem, i la coproducció mig oculta d'Avicii.



Un altre video que no us podeu perdre és Wasted Love, de Steve Angello, des del seu proper àlbum Wild Youth, que serà el seu primer disc en solitari.



I per acabar, Hardwell, Joey Dale i la vocalista Luciana, junts a Arcadia.


1 comentari:

  1. Molt bona feina!!!!!! Ja trobava a faltar els teus comentaris sobre videoclips... com sempre molt interessants...

    ResponElimina