21 d’ag. 2014

Abans que surtin # 133 - 141

Afrojack & Martin Garrix - Turn Up The Speakers (Available August 25th)També tenim un bon número de Previews després d'algun dia sense repassar-les, on tornareu a adonar-vos de que realment Spinnin' té un monopoli impressionant.

Comencem per una remescla de Tiësto al Gold Skies de Martin Garrix, DVBBs, Sander Van Doorn i Aleesia (Actual número 1), que li dona una mica de contundècia amb un drop Melbourne Bounce. Sortirà el dia 8 de Setembre per Spinnin' Records juntament amb les altres remescles al tema.
Thomas Newson & Magnificence – Blizzard (Available August 25)Ara toca repassar un tema una mica més contundent, es tracta de Turn Up The Speakers, de Martin Garrix i Afrojack, que sortirà el proper dilluns 25 d'Agost temabé per Spinnin'. És el primer senzill d'Afrojack fora de Forget The World després que sortís l'àlbum.
El mateix dia també podrem gaudir del nou tema de John Dählback, You Can Touch, al subsegell d'spinnin' Doorn Records.
Un altre dels propers llançaments d'Spinnin
No ens movem de la enorme discogràfica, perquè també ens presenta nou senzill Don Diablo, anomenat Back in Time
Ara és moment per una remescla d'Oliver Heldens, al Can't Stop Playing de Dr. Kucho i Gregor Salto. Sortirà el dia 29 d'Agost, endevineu per quin segell...
Tranquils, que ja parlem d'una altra discogràfica, en aquest cas de Protocol Records, on Thomas Newson té nou tema a punt, al costat de Magnificence, anomenat Blizzard, que surt el dia 25, d'aquí a només 4 dies.
També tenen nou tema Dubvision, anomenat Sun in Your Eyes, al costat de Michael Brun.
I per acabar la col·laboració de Zoo Brasil i per QX: Save Us

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada