8 d’ag. 2014

Remix EP: A Sky Full of Stars

Coldplay - A Sky Full of Stars (Remixes)A Sky Full of Stars, de Coldplay i Avicii, ja té EP de remescles, desprès de coneixer-ne moltes a festivals i podcasts.
Aquest Ep està conformat per  remixes de DeeJays de primer nivell, com Hardwell, Robin Schulz, Oliver Heldens i Sultan & Ned Shepard.
També hi ha una remescla de Syn Cole en descàrrega gratuïta, no inclosa.

La primera remescla és la de Hardwell, on l'holandès transforma la cançó de Coldplay en un tema Progressive, allunyat del Big Room que produeix habitualment.
La segona remescla és la d'Oliver Heldens, que com era d'esperar transforma el seu tema en Deep House, encara que a mi m'ha decepcionat bastant. L'insuls drop no té res a veure amb els que fa habitualment.
Després ve la remescla de Kölsch, la més relaxada de totes, que és Deep House, però molt més lent que el d'Oliver Heldens.
La quarta remescla és la de Disciples, també Deep.
La cinquena, i per mi la millor, és la de Sultan & Ned Shepard, que varien poc la melodia, originalment produïda per Avicii, i li donen la seva contundència habitual.
La última és la de Robin Schulz, on s'allunya una mica de l'estil de les seves remescles de Waves i Prayer in C, però sense fer-ho del tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada