27 d’ag. 2014

Abans que surtin #142 - 149

Sander van Doorn, Martin Garrix, DVBBS ft Aleesia - Gold Skies (DubVision Remix) [Danny Howard Rip]Dimitri Vegas i Like Mike ens presentem una nova remescla a un productor que, segurament si Lady Gaga no l'anomenés en algunes cançons que ell va produir. Parlem de Cherry Cherry Boom Boom, i en concret el tema que els belgues remesclen s' anomena A little bit of Love, amb un estil bastant proper al de DJ Antoine.
I sembla que va de remescles, perquè ja coneixem el primer remix oficial de Feet On the Ground, original de Nicky Romero i la cantant Anouk, fet per Arno Cost.
Nicky Romero & Anouk - Feet On The Ground (Arno Cost Remix) (World Premiere Danny Howard @ BBCR1)No deixem de parlar de versions remesclades, perquè ja coneixem tres més de les remescles oficials de Gold Skies,  de Sander van Doorn,Martin Garrix i DVBBS. Són les de DubVision, Ferreck & Redondo  i de Overused. Els gèneres de les tres remescles són Progressive House , Deep House i Electro House, respectivament.
Deixem de parlar de remescles, perquè R3hab té un nou tema a punt, anomenat Soundwave, al costat del vocalista canadenc Trevor Guthrie, el mateix de This is What it Feels Like. (Primera cançó del Podcast)
Un altre que treurà nou tema en breu és Alesso, que ens presenta una preview de Heroes, on la vau la posa la cantant Tove Lo.
També tenim una mica de Deep House, perquè Tchami ha remesclat Pushing On, de Jimi Jules i Oliver $.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada