19 de juny 2014

Videoclips: Coldplay - A sky full of stars /T.I - No mediocre / Naughty Boy - Home / Cassidy - Make the world go round / Chris Cab - Loves Me Not / Lana del Rey - Shades of Cool

Coldplay - A Sky Full of Stars (2014) - OfficialPrepareu-vos per una allau de videoclips!!
El primer videoclip és el del nou senzill de Coldplay, A Sky Full Of Stars, que, com ja sabeu, compta amb la col·laboració d'Avicii. El videoclip està gravat a Sidney, només 3 dies abans de veure la llum (O sigui que si surt el dia 19 (Avui) el van gravar el 16).
El segon Videoclip és el de No Mediocre del raper T.I  i l'australiana Iggy Azalea. En aquest cas el video es va gravar a Rio de Janeiro.
El tercer video és Home, de Naughty Boy i Sam Romans, des del seu disc debut: Hotel Cabana, del que ja en coneixem La La La i Think About it.
DJ Cassidy - Make the World Go Round (2014) - 1500x1500El quart video és el de Make The World Go Round, el nou senzill del DJ especialista en música disco: Cassidy, qui també ens va portar el senzill Calling All Hearts. La cançó compta amb la veu del cantant R. Kelly, qui col·laborava amb Lady GaGa a Do What U Want.
El cinquè video és el de Loves Me Not, de Chris Cab, on es nota la influència del Reggae.
I per acabar, que millor que un videoclip de Lana del Rey: Shades of Cool, des de l'Ultraviolence.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada