21 de juny 2014

First Listen: A town Called Paradise

Tiësto - A Town Called Paradise (2014) - 1200x1200Ja hem escoltat A Town Called Paradise, el nou àlbum de Tiësto on s'encara més cap a l'electropop, deixant enrera un estil que ha portat durnat la seva llarga trajectòria i que li ha portat infinitat de reconeixements com arribar a ser considerat el millor DJ del món el 2009 al top 100 de DJ Mag.
El disc complet el trobareu al canal de VEVO de l'artita holandès.

1. Red Lights

 2. Footprints
Molt bona vocal, a càrrec de Cruickshank, i un drop melòdic, encara que als últims segons abans d'aquest em temia que fos Big Room.

3. A Light Years Aways
El principi recorda a Ten Feet Tall, però al drop ja no. No es de les millors del disc. La vocal és de DBX.

4. A Town Called Paradise
Comença amb un piano, al que se li suma la veu de Zac Barnt, vocalista de la banda American Authors. La estrofa és quasi perfecta, peró el drop podria haver estat un pèl més contundent.

5. Written in Reverse
Quan vaig veure que era una col·laboració amb Hardwell em vaig temer el pitjor, però pel que es veu d'ha comportat i no hi ha ni rastre del Big Room propi d'ell.
També compta amb una altra col·laboració destacable: la de Matthew Koma, qui també col·labora a Wasted, un altre tema del disc.

6. Echoes
La melodia del principi és bastant extranya, però el drop aporta una mica de contundència, de la que no en sobra al disc. La veu és d'Andreas Moe.

7. Last Train
Coproducció de Tiësto amb Firebeatz i la veu de Lady Hawke. Comença calmada però va creixent fins a un magnífic Drop.

8. Wasted

9. Let's Go
De l'estil de Red Lights, però alhora molt diferent pel caràcter que hi aporta la vocal de les Icona Pop. Tiësto ja va remesclar I love it i durant la seva actuació a l'UMF, el duet suec va pujar a l'escenari per posar-hi veu en directe.

10. The Feeling
Al principi no em convencia, però fent la trampa d'escoltar-la més d'un cop (És un first listen) i cada cop m'ha agradat més.

11. Shimmer
Potser aquest és el tema de l'àlbum que més manté l'essència Trance dels inicis del DJ i productor holandès. EL vocalista de Shimmer és Christian Burns.

12. Close to Me
Excel·lent tema.  De les millors del disc, però, esperaveu menys de la fusió de Tiësto i Sultan & Ned Shepard. També compta amb la veu de Quilla, qui ja va col·laborar amb Sultan & Ned Shepard  a Walls. També es pot dir que és el millor drop del disc.

13. Set Yourself Free
Comença amb una melodia molt bona que desemboca en el primer drop i després arriben les magnífiques vocals de les germanes Jahan i Yasmine, de Krewella. El que no sé segur és si Rain Man (El Dj, tercer membre de Krewella) ha coproduït el tema, cosa que no m'extranyaria gens. Aposta segura com a Senzill i la que més m'agrada del disc.

14. Don't Hide Your Light
Tema exclusiu de l'edició especial del disc. Aquest tema compta amb la col·laboració de MOTi i Denny White.

15. Calling All Angels
La cançó menys electrònica del disc, però aixó no vol dir que no m'agradi. En aquest tem la veu la posa Elena Lea.

16. Can't Forget
La més EDM del disc, amb la col·laboració dels DeeJays Dzeko & Torres. És l'única del sic que és instrumental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada