13 de gen. 2023

Novetats 13-1

Reprenem els repassos setmanals amb noves cançons de Bizarrap amb Shakira, Miley Cyrus i Ava Max.

En menys de dues setmanes podrem gaudir finalment del segon àlbum d'Ava Max Diamonds & Dancefloors, que estava inicialment estava previst que sortís el mes d'octubre. Fa unes hores, la cantant estatunidenca avançava una altra cançó d'aquest disc, "One Of Us", una proposta dance amb un so suau inspirat, un cop més, en el synthpop dels anys 80. 


Sens dubte la cançó més comentada en les últimes hores és la col·laboració de Bizarrap i Shakira, que va acumular més de 50 milions de visualitzacions a YouTube en les primeres 24 hores que va estar disponible. Trobo que és una cançó que, deixant de banda la curiositat que pugui despertar la lletra, té més aviat poc a oferir a nivell musical. A nivell de producció també em sembla menys destacable que altres llançaments del DJ/productor argentí.

"Flowers" és el senzill de presentació del proper àlbum de Miley Cyrus, que sortirà el 10 de març. És una cançó pop rock amb un so més aviat suau que fa intuir que el nou projecte de la cantant de "Malibu" i "Midnight Sky" seguirà en la línia del seu anterior disc Plastic Hearts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada