11 de nov. 2022

Novetats pop 11/11

Rihanna, Ava Max, Rauw Alejandro i Kim Petras estrenen nous senzills avui.

Weapons és el títol del tercer senzill que Ava Max avança des del seu proper àlbum Diamonds & Dancefloors, que podrem escoltar sencer el proper 27 de gener. És una proposta synth-pop amb un tempo bastant ràpid i, per tant, un senzill que va en una direcció molt similar a la de Maybe You're The Problem que a la de Million Dollar Baby (que tenia un estil molt més similar al del seu primer àlbum Heaven & Hell). He de reconèixer que l'aplaçament del disc del setembre al gener m'ha fet perdre bastant l'interès que tenia en el segon treball discogràfic d'Ava Max, però he de dir que Weapons, de moment, m'està deixant bastant indiferent.


Després d'aconseguir el primer èxit mainstream de la seva carrera amb Unholy de la mà de Sam Smith, Kim Petras estrena avui el seu nou senzill en solitari: If Jesus was a Rockstar.


Rauw Alejandro publica avui el seu tercer àlbum Saturno, del qual ja parlarem més endavant. Però unes hores abans de l'estrena del disc sencer, ahir el cantant porto-riqueny va publicar-ne un últim senzill acompanyat del seu videoclip corresponent. Lejos del Cielo és una cançó melancòlica amb una producció minimalista i un so totalment diferent al de la rest d'avançaments de Saturno.


Per acabar, tenim la segona cançó que Rihanna ha enregistrat per la banda sonora de la seqüela de Black Panther. Després de Lift Me Up, avui arriba a les plataformes digitals una altra balada anomenada Born Again que tampoc trobo que cridi gaire l'atenció.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada