4 de nov. 2022

Novetats EDM 4/11

Tiësto, DJ Snake, Afrojack amb Nicky Romero i SG Lewis han publicat noves produccions avui.

Comencem el repàs a les novetats de la setmana en el món de la música electrònica amb Nightbird, la nova producció de DJ Snake en solitari. El DJ parisenc presenta una producció fortament inspirada en el so tech house que ha dominat la música electrònica els últims dos anys, però amb un drop enfocat a les freqüències agudes com acostuma a fer ell. No era fàcil trobar un punt mig en què Nightbird encaixés tant dins la tendència del tech house sense perdre el segell personal del productor francès, però DJ Snake ho ha aconseguit. Ara bé, tampoc puc dir que el resultat m'hagi entusiasmat excessivament.


La millor novetat de la setmana sota el meu punt de vista ens arriba de la mà de SG Lewis. Tot just unes setmanes després del llançament de les dues cançons que ha produït dins el disc de Tove Lo, el músic britànic publica avui un nou avançament del seu àlbum AudioLust & HigherLove, que sortirà el 27 de gener. Lifetime és una producció amb un so bastant més suau del que és habitual en la música de SG i amb una forta inspiració en la música disco.



10:35 és el títol del nou senzill de Tiësto amb la cantant canandenca Tate McRae. És una proposta dance més aviat enfocada a les ràdios que segueix bastant en la línia del que ja haviem pogut veure en els anteriors avançament del nou àlbum de Tiësto, com poden ser The Motto amb Ava Max o Don't Be Shy amb Karol G. No està gens malament, no em sembla ni el millor avançament del disc però tampoc el pitjor ni de bon tros. Aquest nou senzill formarà part del proper àlbum de Tiësto, anomenat Drive, que el DJ/productor neerlandès va anunciar aquesta mateixa setmana i del qual ja vam comentar tots els detalls que en coneixem fins ara. 

Afrojack i Nicky Romero uneixen per primera vegada en una producció original anomenada Back to Where we Started, que arribava divendres a les plataformes digitals. Tots dos ja havien remesclat senzills de l'altre (Hero, One More Day, Okay, Rise) i havien punxat junts en diverses ocasions , però encara no havien fet cap col·laboració. Back To Were We Started és una producció electro house amb un so molt potent clarament enfocada als festivals en què el paper de la veu és completament anecdòtic. No ofereix gaire a nivell musical més enllà de la producció, però queda bastant clar que aquest no era l'objectiu que Nicky Romero i Afrojack tenien en aquest llançament. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada