2 de jul. 2014

First Listen: Ed Sheeran - Multiply (Part 2)

Ja he acabat d'escoltar el nou disc d'Ed Sheeran: X (Multiply) i no canvio d'opinió respecte a que és un dels millors discs de l'estiu. Molt millor que Ultraviolence, el més nou de Lana del Rey, que va ser llançat només una setmana abans que aquest disc.
Si no vau llegir la Primera part  no la deixeu passar.

9. Runaway
La primera cançó del disc que no és una balada i és totalment pop. Bé, no del tot, perquè té uns tocs rock que la fan imprescindible. És una d'aquelles cançons que no us podreu treure fàcilment del cap.

10. The Man
Ja la coneixiem d'abans. És el tema més Hip-Hop de l'àlbum

11. Thinking Out Loud
Una altra balada, la primera que trobem a aquesta meitat del disc. Encara que sigui una balada no és una cançó trista ni melancòlica.

12. Afire Love
Comença amb unes notes llargues, a les que se li afegeixen uns acords de piano i una bateria que és mantenen al llarg de tota la cançó.

13. Take it Bac
Comença amb una guitarra (que us pot recordar a la de Somebody that I Used to Know) i té el rap amb més síl·labes per segon del disc, i amb bastanta diferència. La última cançó de l'edició estàndard.

14. Shirtsleeves
Aquesta cançó només la trobaràs a l'edició especial del disc. Torna a ser un tema pop-rock.

15. Even My Dad Does it sometimes
Una altra cançó exclusiva de l'edició de luxe. Torna a ser una balada, que compta amb la col·laboració de Jake Gosling i Amy Wadge.

16. I See Fire
Aquesta cançó ja la coneixem de la banda sonora de la darrera pel·lícula del Hobbit. És el bonus track de l'edició especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada