11 de jul. 2013

Dijous Remesclats #06: Axwell



La setmana passada vam analitzar 5 remescles de la Swedish House Mafia, i ara analitzem 5 remescles fetes per un que va ser dels seus component: Axwell, tot i que ja havia fet molts temes i remescles abans i durant la formació.


5: Ressurrection (Axwell's Recut)
Com ja ens ha passat molts, en aquesta remescla d'un tema de Michael Calfan cop hi ha dos versions, en aquest ca Axwell's recut i Axwell's club mix.
Tant la remescla com la cançó original són totalment instrumentals.

4: Falling (Commited to Sparkle motion) (Axwell Remix)
La tenim en llista, a aquesta remescla sobre un tema de Discopolis.
El curiòs és que primer van fer el videoclip amb la remescla d'Axwell i després amb la versió original.

3:Sweet disposition (Axwell & Dirty South Remix)
A la part baixa del podi hi trobem la remescla que va fer al costat de l'australià Dirty South d'un tema de The Temper Trap.

2: In my mind (Axwell mix)
La medalla de plata és per una remescla que va fer Axwell sobre un tema original de Ivan Gough, Feenixpawl i Georgi Kay, que li dona mil voltes a l'original. Per això està tan amunt al top 5, perquè si l'haguès fet objectivament estaria més avall.
Com a curiositat dir que Flo Rida va fer una versió vocal (Cert que l'original en té però molt poca) de la remescla i no de la versió original.

1: Let it go (Axwell Remix)
La part més alta és per aquesta remescla que canvia la base original (Practicament només guitarra i pocs efectes de sintetitzador) per una base contundent.
La original era de Dirty South i Rudy.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada