4 de jul. 2013

Dijous Remesclats #05: Swedish House Mafia



Aquesta setmana repassem les millors remescles que s'han fet a cançons del trio Swedish House Mafia, que estava format per Sebastian Ingrosso, Axwell i Steve Angello.
Com ja sabreu, es van separar ja fa uns mesos, i ara tots tres segueixen, per separat (encara que rumors apunten que en realitat es van separar per seguir sense Steve Angello).






5: Miami 2 Ibiza (Danny Bird Remix)
Remescla de l'anglès Danny Boyle a un tema en col·laboració amb el raper Tinie Tempah, que era el tercer senzill del seu primer disc: Until One

4: Don't You Worry Child (PromiseLand Remix)
Promiseland, que va col·laborar a finals de l'any passat amb Chuckie a Breking Up, remesclava el darrer tema del trio suec, don't you worry child.

3: Save The World (Alesso Remix)
Alesso, un altre DJ suec que va ser descobert per Sebastian Ingrosso, remesclava el primer senzill del seu segon disc: Until Now.

2: Antidote (Tommy Trash remix)
Medalla de plata per una altra col·laboració estelar: Knife Party, aquesta remescla de Tommy Trash fa una base més suau, però deixa la part programada molt semblant.
Segon senzill d'Until Now.

1: Save the world (Knife Party Remix)
Medalla d'or indiscutible per la remescla que fa el duet Knife Party de Save The World, que aporta tocs Dubstep i una part programada a l'estil dels seu temes, com Fire Hive o Internet Friends.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada