26 d’ag. 2018

Notícies relacionades amb Avicii (Agost 2018)

Resultat d'imatges de Avicii billboard
A continuació voldria comentar diverses notícies relacionades amb Avicii, ja que encara que no tenim notícies del seu rumorejat àlbum pòstum, sí que n'hi ha algunes que voldria comentar.

Sigui com sigui, el rumor que circula és que el proper 6 de Setembre, dia en què ell hauria complert 29 anys, s'anunciarà la publicació d'un disc que recollirà tot el material inèdit, i que es promocionarà amb Heaven com a senzill.

Nicky Romero "Espero que [Heaven] mai vegi la llum".



Molt probablement ja sabreu que un dels companys amb els què Avicii tenia millor relació era Nicky Romero, amb qui va col·laborar a I Could Be The One i en unes quantes produccions més que no han vist la llum ni ho faran, ja que l'holandès va dir poc després que transcendís la notícia de la mort d'Avicii que sent com era un perfeccionista, li sabia greu publicar una cosa sense el seu vist-i-plau. Nicky Romero va rebre la versió definitiva de Heaven -o com a mínim la última que va fer-, una col·laboració d'Avicii amb Chris Martin de Codlplay que no ha estat mai publicada, però que es va estrenar al 2015, i ha estat una de les fixes dels sets de l'holandès aquest estiu. La seva actuació a Tomorrowland no en va ser una excepció, i abans de punxar Heaven, Nicky Romero va manifestar el seu desig que aquesta cançó no vegi mai la llum.

Wake Me Up i Levels, entre les cançons més punxades a Tomorrowland

Cada any es publica una llista amb les cançons que més DeeJays van punxar a Tomorrowland. Sent que molts artistes van inclinar-se per fer homenatges al suec, no resultat excessivament sorprenent saber que Wake Me Up va sonar un total de 9 vegades, situant-la en la sisena posició en un empat múltiple. Levels va ser inclosa en els seus sets per un total de 12 artistes, sent la segona cançó que més va sonar en l'edició d'aquest any del festival. Font.

Carl Falk està acabant Heaven

Encara que això és una cosa que escandalitza a la gent que no segueix d'aprop l'escena EDM, les grans estrelles de la música electrònica no fan absolutament tota la producció de les seves cançons sols. Un dels col·laboradors d'Avicii era Carl Falk, un altre compositor i productor d'Estocolm que ha ajudat a Avicii en cançons com Without You, Trouble, Broken Arrows o Sunset Jesus. Falk va fer una publicació al seu compte d'Instagram el passat 4 d'Agost, que poc després va esborrar (però els mitjans ja s'havien fet ressó de la notícia) on deia que estava donant uns últims tocs a Heaven.

Avicii rep el seu primer VMA per Lonely Together


Avicii estava nominat a dos VMAs per Lonely Together, la seva col·laboració amb Rita Ora, dels que va acabar guanyant el premi a millor cançó/vídeo EDM. Encara no havia estat premiat en cap ocasió per la MTV nord-americana, encara que ho havia estat en dos ocasions als premis de la cadena celebrats a Europa.


Without You, escollida com la cançó de l'any als premis Rockbjörnen

Fa uns dies va tenir lloc la edició d'enguany d'aquests premis, en els què el públic de Suècia vota les seves cançons preferides, i van escollir el senzill de Sandro Cavazza i Avicii com la cançó de l'any.  Klas Bergling, pare de l'artista, va pujar a recollir el guardó, en la què va ser la seva primera aparició pública des de la mort del seu fill.

L'equip d'Avicii actualitza la seva pàgina web oficial

Fa només un parell de dies, es va renovar la seva web oficial, afegint la opció als fans d'escriure el que més oportú considerin relacionat amb la pèrdua d'Avicii. Avicii.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada